Ontdek de nieuwe Redbrick Pulse sneakers!

Ontdek de nieuwe Redbrick Pulse sneakers!

Stel jij hoge eisen aan comfortabele en veilige werkschoenen? Én moeten ze er ook goed uitzien? Dan zit je goed bij de Redbrick Pulse collectie. Ze zijn licht van gewicht, soepel en kunnen tegen een stootje.

Dat is ook nodig, want soms gaat het er nét wat grover aan toe op de werkvloer. Denk bijvoorbeeld aan de scherpe humor van je maten, maar ook je voeten krijgen flink wat te verduren. Met de Pulse sta jij in ieder geval stevig in je schoenen.

Soepele veiligheidsschoenen

Wie hard werkt, moet tegen een stootje kunnen. Maar dan wil je niet op zware lompe kisten lopen. De Redbrick Pulse veiligheidsschoenen steken er op meerdere vlakken bovenuit. De collectie is gemaakt van moderne materialen. Zo zijn ze écht veilig en zitten ze ook gewoon goed. Het meest onderscheidende is de flexibele tussenzool van EVA. Dit flexibele materiaal zie je eigenlijk niet terug in heavy duty veiligheidsschoenen.

De Redbrick Pulse veiligheidsschoenen zijn er in hoge en lage modellen. Zo kies je gemakkelijk een model dat bij je past. Leef je op grote voet? Ook dan zit je goed bij Redbrick. Een aantal Pulse modellen gaan zelfs tot en met maat 51! Ook met grotere voeten kan je gewoon met trendy schoenen naar je werk.

De Redbrick Pulse Speed Lace High, een S3 veiligheidsschoen met snelsluiting

Voor elke vakman dé ideale werkschoen

In de nieuwe Redbrick Pulse collectie vind je zeker de schoen die het best past bij jouw dagelijkse werkzaamheden. Van een gewone degelijke werkschoen tot twee modellen met snelsluiting, waardoor het strikken van veters tot het verleden behoort. Twee modellen uit de collectie zijn voorzien van een extra verstevigde overneus.

Ook hebben alle werkschoenen een zool met grof profiel. Dat is weer ideaal voor het outdoor en indoor werken op een natte of oneven ondergrond. Door de hak sta je ook nog eens steviger op ladders en steigers. Dat maakt de Pulse ideaal voor bijvoorbeeld bouwvakkers, loodgieters, installateurs en schilders.

De waterdichte Redbrick Pulse Waterproof S3 veiligheidsschoen

Nooit natte voeten met waterproof werkschoenen

Alle modellen uit de Redbrick Pulse collectie zijn waterafstotend. Dat betekent dat ze minimaal 60 minuten beschermen tegen spatwater. Maar voor een écht waterproof model moet je bij de Pulse Waterproof zijn.

Deze hoge S3 werkschoen garandeert bescherming tegen water tot de enkels. Perfect voor bijvoorbeeld glazenwassers, schoonmakers, landbouwers, veetelers en tuinders die vaak in een vochtige omgeving werken. Maar werk je bijvoorbeeld in een distributiecentrum voor de retail of op de veiling voor groenten en fruit, dan zijn deze waterdichte werkschoenen ook ideaal.

In 2023 introduceerde Redbrick ook de eerste werklaarzen. Met zes nieuwe modellen, bestaande uit instappers en echte heavy duty laarzen, is de Pulse collectie geschikt voor de zwaarste werkzaamheden. Bekijk de S3S instappers of kies voor de robuuste Redbrick Pulse veiligheidslaarzen met S7S classificatie! Deze hoge laarzen beschermen minstens drie uur lang tegen water.

De Pulse collectie bestel je via onze webshop! Wil je meer informatie over deze werkschoenen? Of heb je andere vragen? Neem dan contact met ons op.