YOUR STYLEAT WORK

Over Redbrick

Veiligheid en stijl gaan niet samen? Echt wel! Van die lompe veiligheidsschoenen, dat kan echt niet meer. We zien het als onze taak om jouw voeten te beschermen terwijl je er tegelijkertijd goed uitziet op de werkvloer. Daarom introduceerde Redbrick in 2008 de allereerste safety sneaker. Een veiligheidsschoen, maar dan mooi.

Want wat je ook doet, je wil jezelf zijn. Je wil genieten, lol maken. Uit elke dag het beste halen, met iedereen om je heen. Thuis, op vakantie, met je vrienden in de kroeg, maar ook op je werk met collega’s. Het leven is leuk, en te kort om op lelijke schoenen te lopen. Of je nou in de bouw, de fabriek of het magazijn werkt.

Discover the Redbrick Safety Sneakers - safety shoes for warehouses, logisitcs and drivers

Safety Sneakers

Saaie, lompe kisten? Die vind je hier niet. Een veiligheidsschoen moet beschermen, laat daar geen misverstand over bestaan. Maar het oog wil ook wat. Daarom maken wij al bijna 15 jaar de hipste sneaker werkschoenen. Natuurlijk met de nieuwste technieken én de laatste trends zodat jij altijd goed voor de dag komt. Want zeg nou zelf, wat is er leuker dan complimenten krijgen van je collega’s over je stijl? Meer weten? Bekijk dan onze collectie!

Meer over onze schoenen

De vrienden van Redbrick

Of je nou in de logistiek of in de bouw werkt: lol maken met je maten, dat hoort erbij. Niet gek dus dat Redbrick ook veel vrienden in verschillende werkvelden heeft. Ken jij ze al? ‘The Unbrickables’ zijn collega’s die ook dikke vrienden zijn. En vergeet Martijn Kuipers niet, die samen met ons een eigen veiligheidsschoen lanceerde. Word ook vriend van Redbrick.

Lees meer!
Leer de vrienden van Redbrick kennen!
Redbrick is aangesloten bij de Circular Footwear Alliance

Duurzame veiligheidsschoenen

Mooie nieuwe Redbrickies uitgezocht? Gooi je oude schoenen niet zomaar weg! We passen namelijk steeds meer circulaire principes toe in onze ontwerpen en in de productie. Het doel? Onze werkschoenen zoveel mogelijk maken van componenten die na gebruik opnieuw ingezet kunnen worden.

Ook zijn we via onze distributeur medeoperichter van de Circular Footwear Alliance (CFA). Deze alliantie richt zich op het zoveel mogelijk behouden en hergebruiken van grondstoffen. De kwaliteit blijft gewoon zoals je gewend bent. En dat is niet het enige wat wij op gebied van duurzaamheid doen. We vertellen je graag meer!

Alles over duurzaamheid