YOUR STYLEAT WORK

The Unbrickables

Naast veiligheid vinden we nog iets écht belangrijk: lol maken. Tuurlijk, er moet hard gewerkt worden. Maar af en toe een lolletje trappen op de werkvloer mag best.

Dat vinden Jur, Jos, Engel, Joey, Maas en Gido ook. Allemaal hebben ze hun eigen vakgebied, maar ze komen elkaar toch zeer regelmatig tegen op de werkplaats. En ook daarbuiten. Ze noemen zichzelf ook wel ‘The Unbrickables’: niet kapot te krijgen!

Jur de bouwvakker, vriend van Redbrick

Jur, de bouwvakker

Jur is de gangmaker op de werkvloer. Het liefst knalt hij de hele dag lekkere Hollandse smartlappen door zijn bouwradio. Niet iedereen is daar even blij mee. Ach, zolang Jur maar blij is!

Door het jarenlange commentaar op zijn muzieksmaak kan Jur best tegen een stootje. Net als zijn schoenen trouwens. Voor zijn bouwklussen loopt Jur het liefste op de Redbrick Pulse High. Lekker stevig, past goed bij zijn gevoel voor humor.

Engel, de uitvoerder

Iedere ochtend komt Engel in zijn mooie wagen de bouwplaats oprijden. Hij kan niet ontkennen dat hij dan toch stiekem geniet van de blikken van zijn maten.

Streng zijn hoort soms ook bij zijn vak. Een comfortabele schoen waarmee hij makkelijk het hele terrein over kan is belangrijk voor Engel. De Pulse Speed Lace bijvoorbeeld. Die is ook lekker snel uit te trekken, zodat zijn auto vanbinnen niet vies wordt!

Engel de uitvoerder, vriend van Redbrick
Jos de stratenmaker, vriend van Redbrick

Jos, de stratenmaker

Jos, een echte familieman. Met de Hollandse smartlappen van Jur op de achtergrond en zijn gezin in gedachten is zijn straatje zo gelegd.

Door al dat werk op zijn knieën is een extra overneus op de schoen voor Jos geen overbodige luxe. Want lelijke slijtplekken op de neus van je werkschoenen, dat is toch geen gezicht? De Redbrick Ruby is dan ook zijn favoriet. Dit lage model snijdt niet in de enkels en biedt genoeg bewegingsruimte voor zijn enkels!

Maas, de stukadoor

In zijn vrije tijd loopt hij het liefste op de nieuwste, hipste sneakers. Op zijn werk worden ze alleen zo snel vies én bieden ze niet voldoende bescherming.

Gelukkig zijn daar voor mooiboy Maas de Redbrick Motion Spark’s. Witte safety sneakers die perfect bij zijn stukadoorspakkie passen. Want zeg nou zelf, ook op werk moet hij er mooi bijlopen, toch?

Maas de stukadoor, een van de Redbrick vrienden
Gido de leverancier, vriend van Redbrick

Gido, de leverancier

Wanneer de altijd vrolijke Gido aan komt rijden in zijn truck is het feest voor al zijn collega’s. Hij is vaak onderweg, dus dat is soms wat saai. Zijn schoenen zijn dat gelukkig niet.

Op zijn rode Redbrick Motion Spirit sneakers valt Gido altijd lekker op. In het magazijn worden zijn voeten daarmee ook prima beschermd, want ook daar is Gido niet te beroerd om zijn handen uit de mouwen te steken.

Joey, de timmerman

De lunchpauze is Joey’s favoriete moment. In de pauze daagt hij zichzelf uit om in de keet zo veel mogelijk tosti’s te bouwen. Elke dag weer.

Zijn dieet is dan misschien niet super gevarieerd, zijn skills op de werkvloer zijn dat zeker wel! Naast een timmerklus kun je Joey ook gerust bellen voor het aansluiten van elektra of het leggen van vloertje. Van alle markten thuis dus. Het liefst draagt hij de Redbrick Flint S3.

Joey de timmerman, vriend van Redbrick

De vrienden van Redbrick

Martijn Kuipers met de Redbrick Schitteront veiligheidsschoen

Naast ‘The Unbrickables’ kent Redbrick nog meer vrienden. Neem bijvoorbeeld vrachtwagenchauffeur en vlogger Martijn Kuipers. Hij ontwierp samen met ons de Redbrick Schitterønt werkschoen. Dat vinden wij, zoals Martijn zou zeggen, super dik en hástikke mooi.

En dat vinden wij niet alleen: al duizenden fans lopen op deze vette schoenen.

Benieuwd? Check de foto’s hieronder.

Bestel Redbrick Schitterønt
Tag ons op social media of deel je foto's met #redbricksafetysneakers

Deze plaatjes vinden wij #Schitterønt