YOUR STYLEAT WORK

Lompe veiligheidsschoenen? Dat kan écht niet meer.

Al jarenlang beschermen we jullie hardwerkende voeten in stijl. In een traditionele markt, waar praktische en lompe veiligheidsschoenen de standaard waren, lieten wij de markt als eerste kennismaken met de safety sneaker. Een veiligheidsschoen met het uiterlijk van een sneaker. Het was ongekend en zelfs de term ‘safety sneaker’ moest nog worden bedacht.

In 2008 lanceerde Redbrick de eerste sneaker-werkschoenen. Sindsdien breidden we ons assortiment uit met onder andere de sportieve Motion collectie, een ladies-line en een business-line. We gebruiken moderne, sterke materialen en blijven innoveren zodat onze collectie altijd past bij de laatste trends. We willen wel dat je goed voor de dag komt natuurlijk.

Redbrick Ladies

Ook dames willen natuurlijk met mooie schoenen aan het werk. Daarom brachten we een speciale lijn safety sneakers voor vrouwen op de markt. 

Bijzonder, want deze collectie is speciaal gemaakt voor een damesvoet. Daardoor is de Ladies Line van Redbrick een stuk smaller dan de gemiddelde werkschoen. En de collectie is gemaakt van lichte materialen. Want je wil toch niet met zware, lompe kisten rondlopen? Van hoog tot laag, van zwart tot lekker paars: er valt zeker wat te kiezen!

Productie van de Redbrick Safety sneakers

Productie

Veel van onze safety sneakers worden in Europa gemaakt. Zo komen onze collecties onder andere uit Portugal en Italië.

Hier worden onze modellen geproduceerd én getest met speciale machines. Wist je bijvoorbeeld dat een veiligheidsneus minimaal 200 joule aan moet kunnen? Dat getal zegt je vast niet veel, maar het betekent wél dat onze Redbrickies hástikke veilig zijn. Zo kan jij zonder zorgen aan het werk.