Winter werkschoenen voor de koude maanden

Winter werkschoenen voor de koude maanden

Op 21 december breekt elk jaar de winter weer aan. Om je goed voor te bereiden op de koude wintermaanden is het verstandig om een warm paar winter werkschoenen aan te schaffen. Redbrick heeft hiervoor de perfecte oplossing: de warm gevoerde Redbrick Ice. In dit artikel lees je meer over deze winter werkschoen. Ook geven we je tips om koude en natte voeten in de wintermaanden te voorkomen!

Redbrick Ice: dé winter werkschoen

Speciaal voor de koude wintermaanden heeft Redbrick de Ice ontwikkeld. Deze werkschoen is gemaakt van materialen die je voeten warm houden. Bovendien zorg je met de Redbrick Ice voor een optimaal draagcomfort én een mooie look. Onze winter werkschoen beschikt namelijk over een warme voering van imitatiewol. Dit voelt comfortabel en warm aan. Door de combinatie met een leren bovendeel voorkom je bovendien dat je zweetvoeten krijgt. Leer zorgt voor een ademende werking, terwijl het imitatiewol isoleert. Perfect dus voor in de winter!

Safety sneakers: ook in de winter

Zoals je van Redbrick gewend bent, is er bij het design ook aan de uitstraling gedacht. Je hoeft voortaan geen lompe laarzen meer aan in de winter. De Redbrick Ice ziet eruit als een sneaker, houdt je voeten warm én voldoet aan de S3 norm. Alle S3 werkschoenen zijn waterafstotend, minimaal 60 minuten lang. Als je langere tijd outdoor werkt en je zeker wilt weten dat je drogen voeten houdt, ook in de winter, dan heb je met onze waterdichte Hydratec werkschoenen meer garantie!

De Redbrick Ice S3, een gevoerde veiligheidsschoen

De Redbrick Ice S3, een moderne gevoerde veiligheidsschoen met sneakerlook

Werken in de sneeuw? Kies dan Hydratec werkschoenen

Als je op zoek bent naar winter werkschoenen, werk je hoogstwaarschijnlijk buiten of in een koude fabriekshal. Indien je buiten werkt, kan het voorkomen dat je in de winter in de natte sneeuw moet werken. Je wilt dan natuurlijk voorkomen dat je natte en koude voeten krijgt doordat je werkschoenen na een tijdje het water doorlaten.

Redbrick raadt in dat geval de Ruby Hydratec of de (uitlopende) Onyx Hydratec aan. Deze twee Hydratec werkschoenen zijn namelijk waterdicht.

Gevoerde S7S werklaarzen voor de winter

Naast gevoerde werkschoenen heeft Redbrick ook een tweetal robuuste veiligheidslaarzen in het assortiment, die óók een lekker warme voering hebben. Bovendien zijn deze ook nog eens volledig waterdicht. Wel drie uur lang!

Combineer het beste van deze twee eigenschappen en kies voor Redbrick Pulse Boots met nepwol. Dankzij het grove profiel heb je ook enorm veel grip, zelfs op een ongelijke of besneeuwde ondergrond.

Combineer je winter werkschoenen met thermosokken

Een tip voor de echte koukleum: bestel bij jouw paar werkschoenen direct een paar Redbrick Thermo sokken. Onze werksokken zijn ontwikkeld voor gebruik in werkschoenen. Dat wil zeggen dat er bijvoorbeeld gebruik is gemaakt van het slijtvaste materiaal Cordura®. Ook bij veel beweging zullen deze sokken daardoor niet zo snel slijten.

In onze winter werksokken is bovendien ThermoLite® toegevoegd. Dit lichtgewicht materiaal zorgt voor de verwarmende werking. Lees hier alles over onze werksokken.