Bekijk de maattabel van Redbrick Safety Sneakers

In onze maattabel zie je een overzicht van de maten waarin onze werkschoenen te verkrijgen zijn. Op onze webshop tonen wij schoenmaten volgens de Europese standaard (EUR). Met onze maattabel vergelijk je deze makkelijk met Britse maten (UK), Amerikaanse maten (US) en de lengte van je voet in centimeters.

Bekijk de maattabel voor Redbrick Safety Sneakers, met Europese, Britse en Amerkaanse maten

 

Let op: zit de lengte van je voet tussen twee maten in? Of heb je normaal een halve maat? Rond dan naar boven af. Als je bijvoorbeeld maat 44.5 hebt, kies dan voor 45. Onze safety sneakers zijn allemaal voorzien van een stevige veiligheidsneus, waardoor er geen flexibiliteit in de neus zit. En van zere tenen wordt niemand blij.

Weet je niet welke schoenmaat je hebt? Wij leggen je uit hoe jij je schoenmaat kunt bepalen.

Let op: de Redbrick Motion collectie valt kleiner uit

De pasvorm van veiligheidsschoenen uit de Motion collectie is kleiner dan normaal. Wij adviseren je daarom een maatje groter te bestellen dan je normaal gesproken zou doen. Voor alle andere werkschoenen geldt dat je de maat kan bestellen die je normaal gesproken ook draagt.

Altijd gratis retourneren

Twijfel je tussen twee schoenmaten? Geen probleem, dan bestel je toch 2 maten? Het paar dat niet past kan je gratis retour sturen. Zo heb je jouw werkschoenen lekker snel in huis, zonder dat je de deur uit hoeft.