Stoer en stevig: de nieuwe S7S werklaarzen van Redbrick

Stoer en stevig: de nieuwe S7S werklaarzen van Redbrick

Harde werkers, opgelet! Met deze indrukwekkende toevoegingen zetten wij de nieuwe standaard voor heavy duty werklaarzen. Of het nu gaat om extreme omstandigheden of zware werkzaamheden, deze laarzen bieden je ultieme bescherming. Deze S7S werklaarzen vormen een perfecte aanvulling op de bestaande safety sneakers en instappers uit de Pulse collectie. Zo heeft Redbrick alles in huis voor de échte heavy duty klussen!

Nooit meer natte poten

Eén van de meest opvallende kenmerken van de S7S werklaarzen is dat ze volledig waterproof zijn. Voor professionals die dagelijks in de buitenlucht werken of geconfronteerd worden met natte omstandigheden, bieden deze laarzen jou minimaal 3 uur bescherming. Regenachtige dagen of een natte werkplek? Geen probleem voor jou en je nieuwe laarzen! Naast deze waterdichte werklaarzen heeft Redbrick ook een stoere waterdichte S3 sneaker in de Pulse collectie.

The waterproof Redbrick Pulse Boot Brown S7S safety boot stepping in muddy water

De Redbrick Pulse Boot Brown is gemaakt van microfiber met een waterdicht membraan, wat je minimaal drie uur bescherming biedt tegen water. Een modderige bouwput of akker is voor jou geen probleem! Ook spuit je vuil gemakkelijk van je werkschoenen af.

Werklaarzen met ongekende bescherming

De Pulse veiligheidslaarzen zijn uitgerust met een sterke aluminium veiligheidsneus en een metaalvrije anti-perforatiezool. De veiligheidsneus vangt de zwaarste klappen op, tot 200 joule. De anti-perforatiezool beschermt je voeten tegen scherpe voorwerpen die de loopzool doorboren. Het materiaal is getest op éxtra kleine spijkers, die je ook op de bouwplaats kan vinden. Zo blijven je voeten veilig tijdens een lange werkdag. Kan jij je tijd weer aan nuttige dingen besteden.

Ook zijn alle werklaarzen uitgerust met een stevige overneus. Deze voorkomt slijtplekken en verlengt zo de levensduur van je laarzen, zelfs tijdens de meest veeleisende klussen.

Laarzen voor stabiliteit en grip

Met de stevige zool en het grove profiel van deze laarzen kun jij echt op elk terrein uit de voeten. Zelfs op ongelijk terrein. Of je nu op een bouwplaats in de modder werkt of in een andere uitdagende omgeving beweegt, deze laarzen ondersteunen je bij elke stap. Dankzij de toegevoegde hielversteviging worden je voeten extra ondersteund. De binnenkant is ook voorzien van ergonomische kussentjes voor een comfortabele pasvorm.
Daarnaast zijn alle laarzen voorzien van een hak. Ideaal voor degenen diegenen die vaak op ladders werken, aangezien dit extra grip en stabiliteit biedt, zelfs op de smalste sporten. Niet onbelangrijk als je aan de slag gaat.

Advanced Fit voor betere ondersteuning

De Redbrick Pulse werklaarzen zijn ontworpen met een Advanced Fit voor meer comfort en stabiliteit tijdens de werkdag.

De laarzen zijn voorzien van ergonomisch gevormde pads, wat resulteert in een betere aansluiting rondom de kuit. De Pulse Boots hebben een zorgvuldig gesneden hals om wrijving te minimaliseren, waardoor ze bijzonder comfortabel zijn om te dragen. Bovendien zorgt de hielomsluitende pasvorm ervoor dat de laarzen niet verschuiven en voorkomt deze het slippen van de hiel.

Het is gebruikelijk dat de laars bij het aantrekken strakker op de wreef voelt (Bij het aantrekken moet je net ff wat meer kracht zetten dan je misschien gewend bent). Twijfel je over je maat? Bestel dan een maat groter! Of bestel twee verschillende schoenmaten en stuur het paar wat niet past kosteloos retour!

De hoge zwarte Redbrick Pulse S7S werklaarzen voor een oranje rolluik
Op de hiel van deze robuuste werklaarzen zit de extra hielversteviging. Zo krijg je extra support bij elke stap die je zet! Dat merk je wel na een dag hard werken.

Opvallen, ook in het donker

Met dit stoere ontwerp val je sowieso op bij je collega’s. Maar veiligheid blijft van het grootste belang, vooral in omgevingen met verminderde zichtbaarheid. Daarom zijn de S7S werklaarzen uitgerust met reflectiestrips. Die zorgen ervoor dat je in het donker goed opvalt. Safety first, toch?

Hoge Redbrick Pulse Boot Brown S7S werklaarzenHoge Redbrick Pulse Boot Brown Wool S7S werklaarzenHoge Redbrick Pulse Boot Black S7S werklaarzenHoge gevoerde Redbrick Pulse Boot Black Wool S7S werklaarzen

De vier robuuste Redbrick Pulse veiligheidslaarzen, geschikt voor de zwaarste werkzaamheden in de bouw, industrie, agrarische- en transportsector.

Een oplossing voor elk seizoen

Of het nu zomer of winter is, onze S7S werklaarzen zijn er klaar voor. Met modellen die zijn voorzien van een warme voering, bieden we oplossingen voor de koudste temperaturen, terwijl al onze laarzen geschikt zijn voor zwaar werk, het hele jaar door. Aanvullend kan je ook speciale werksokken aanschaffen om je te ondersteunen. Zo hebben wij werksokken voor de winter en extra dunne werksokken voor de zomer.

Bij Redbrick begrijpen we jouw behoeften en deze S7S werklaarzen sluiten daar perfect op aan. Ze zijn sterk, stevig en geschikt voor jouw avonturen op de werkplek. Trek die stijlvolle S7S werklaarzen aan en laat die klus maar komen! De veiligheidslaarzen zijn vanaf eind september te bestellen. Als eerste op deze nieuwe krachtpatsers lopen? Stel vast een reminder op de productpagina in en krijg als eerste bericht wanneer jouw maat op voorraad is!